ARANYMETSZÉS 2013. Kárpát-medencei magyar doktorandusz életpálya-vizsgálat


Kedves doktorandusz kollégánk!


Ez a kérdőív a Kárpát-medencei doktoranduszok helyzetéről, jövőterveiről és a doktori programmal kapcsolatos elégedettségükről szól. A kutatást a Romániai Magyar Doktoranduszok és Fiatal Kutatók Szövetsége, a Téka Szlovákiai Magyar Fiatalok Tudományos és Kulturális Társulása, a Momentum Doctorandus Kárpátaljai Magyar Doktoranduszok Szervezete, valamint a Vajdasági Magyar Doktoranduszok és Kutatók Szervezete közösen végzi, a kutatás vezetője Papp Z. Attila, az MTA Kisebbségkutató Intézetének igazgatója (Budapest).

A kutatás a Magyar Tudományos Akadémia Domus Programja által támogatott tevékenység keretében jött létre.

A körülbelül 10-15 percet igénybevevő kérdőív kitöltése ÖNKÉNTES és NÉVTELEN, az adatokat kizárólag csak statisztikai összesítések formájában és kutatási célokból használjuk fel.


 
Köszönjük, hogy időt szakít a kérdőív kitöltésére, és ha bármilyen kérdése, megjegyzése felmerülne, forduljon bizalommal munkatársainkhoz.


Köszönjük a segítségét!

Novák Anikó:
uneco84@gmail.com


61 kérdés van ebben a kérdőívben
  Adatvédelmi megjegyzés
Ez a kérdőív névtelen
Tájékoztatjuk, hogy válaszairól nem készül az Ön azonosítására alkalmas feljegyzés. Ha a kérdőív kitöltéséhez egyedi kódot kapott, biztos lehet abban, hogy azt a rendszer válaszaitól teljesen elkülönülten kezeli, és csak annak jelzésére szolgál, hogy Ön kitöltötte-e a kérdőívet, vagy sem. Így nincs semmilyen mód arra, hogy a kód alapján Önt akár egyetlen válaszával is bármilyen összefüggésbe hozhassuk.