tiop_uj


A TIOP-ban nyertes könyvtárak felmérése

Kedves Projektgazda!

A Könyvtári Intézet az Emberi Erőforrások Minisztériumának Könyvtári Osztálya megbízásából összegző értékelést készít az elmúlt évek könyvtári TIOP és TÁMOP fejlesztési pályázatairól.
Az értékelés elsődleges célja az elért eredmények bemutatása. Emellett pedig a pályázatok - szervezés, lebonyolítás, és a kidolgozott eszközök és módszerek alkalmazása - során nyert tapasztalatok számbavétele a további eredményes pályázatok érdekében.
Az értékelés elkészítése során szeretnénk támaszkodni az Ön tapasztalataira is. Ezért kérjük, hogy a megadott címen elérhető kérdőív kitöltésével ossza meg ezeket velünk.
A kérdőív kitöltése önkéntes és anonim. Nem az egyes kérdőíveket, hanem az ezekből leszűrhető tanulságokat kívánjuk az összegző értékelésben megjeleníteni.
Kérjük, hogy legkésőbb 2012. július 5-ig töltse ki a kérdőívet, hogy az Ön tapasztalatai is bekerülhessenek az összegző anyagba.
Amennyiben bármely pont értelmezésével kapcsolatban kérdése merül fel, kérem, jelezze számomra az alábbi e-mail címen: ladi@oszk.hu és ha valamely kérdés az Ön pályázata esetében nem releváns, akkor hagyja üresen. Természetesen ezt is név nélkül fogjuk felhasználni.
A könyvtári fejlesztések eredményének és hatásainak bemutatásával a 2008-2013. évi Országos könyvtárfejlesztési stratégia értékeléséhez és a 2014-2020. évi időszak könyvtári stratégiájának előkészítéséhez, valamint a következő fejlesztési időszak pályázati programjainak kialakításához járulnak hozzá.

Köszönjük segítő közreműködését.

Üdvözlettel:
Sörény Edina
vezető tanácsos
könyvtári és EU referens

Emberi Erőforrások Minisztériuma Közgyűjteményi Főosztály
Könyvtári Osztály


62 kérdés van ebben a kérdőívben
  Adatvédelmi megjegyzés
Ez a kérdőív névtelen
Tájékoztatjuk, hogy válaszairól nem készül az Ön azonosítására alkalmas feljegyzés. Ha a kérdőív kitöltéséhez egyedi kódot kapott, biztos lehet abban, hogy azt a rendszer válaszaitól teljesen elkülönülten kezeli, és csak annak jelzésére szolgál, hogy Ön kitöltötte-e a kérdőívet, vagy sem. Így nincs semmilyen mód arra, hogy a kód alapján Önt akár egyetlen válaszával is bármilyen összefüggésbe hozhassuk.